Mert annyira vágytam a mustár ízére, ami adta a retro hamburger élményt. Igen, azt a puffancs-zsömlés, sok globus mustárral és globus kecsappal telenyomott, vöröshagymás, kígyóubis változatot. Valójában tök mindegy, mit tsznek bele, mert a mustár-kecsap-hagyma kombó tökéletese lefed mindennémű más ízt. Ebből a megfontolásból született az alábbi étek, ami nagyon is bejön, így lejegyzetelem az utókornak:
egy brokkoliszár hámozva( maradvány) egy kellemes darab póréhagyma, egy szép szál zukkíni és két jóképű paprika, piros színű, mert szeretem, ha a kajám is színes.
A hagymát és a brokkoliszárat egy szerény kis szeletke vajon megpirítom, majd ráteszem a többi hozzávalót, összeforgatom nagy lángon és hozzákeverek 1 ek mustárt egy ek. kecsappal. Annyi időre még összeforrósodik. És finom! :D:D:D:D:D mármint nekem :D:D:D
1 megjegyzés:
Nem hangzik rosszul! De tudod, hogy hiányzik belőle a húspogi. - legalábbis nekem :-)
Megjegyzés küldése